Medarbejdere

Anders Damsgaard
Lagerchef

Anders er en erfaren herre i faget og er nærmest vokset op i autobranchen. Anders er systematisk og har styr på hvad der skal ligge på hylderne. Han har det overordnede ansvar for alle afdelingers lagre og befinder sig i afdelingen hvor hovedlageret findes. Anders har et lunt og smittende humør.

Telefon: 96317571
Keld Johansen
Reservedelsekspedient

Keld taler i telefon hele dagen, hvor han servicerer kunder i det ganske land især med diesel reservedele og komponenter. Keld har gennem årene fået en enestående ekspertise og sammen med sit smittende humør sikrer han den bedst tænkelige betjening.

Telefon: 96317576
Jannie Obitsø Petersen
Reservedelsekspedient

Jannie skiftede til Nordjysk Diesel-Elektro i 2016 fra autobranchens største grossist FTZ. Jannie er blæksprutten på reservedelslageret, hun samler trådene og håndterer flere af de administrative opgaver samtidig med hun servicerer kunder og vores egne mekanikere.

Telefon: 96317586
Sebastian Thompson
Værkstedschef

Sebastian har haft sin opvækst ved Mercedes inden han skiftede til Nordjysk Diesel-Elektro. Her har han taget systemtekniker uddannelsen ved Bosch og har et utroligt know-how inden for diagnose og fejlfinding på både benzin- og dieselkøretøjer. Sebastian er manden der løser de udfordringer du må have!

Telefon: 96317570
Michael Bertelsen
Værkfører

Michael har haft sin opvækst ved Citroën og har ansvaret for auto- og elværkstedet hos Nordjysk Diesel-Elektro. Michael er ekstremt engageret og arbejder målrettet og systematisk på at få alle de daglige opgaver til at løse sig. Michael har et meget venligt og humoristisk væsen.

Telefon: 96317585
Daniel Tvorup Træholt
Værkfører

Daniel er kommet til os i 2017 efter at have været hos Opel og Kia. Han er uddannet Kia tekniker og har stort know-how inden for fejlfinding. Daniel er med i den daglige "kamp" i indskrivningen og på værkstedet, hvor de mange opgaver skal falde på plads. Daniel har et pragtfuldt og smittende humør.

Telefon: 96317572
Morten Kristensen
Værkfører

Morten har tidligere arbejdet som værkfører hos et Ford værksted og er uddannet tekniker. Så han er superkompetent til rådgivning, hvis du har problemer med din bil - og især Ford. Morten er med i indskrivningen på værkstedet, og sørger at opgaverne bliver løst.

Peter Andreasen
Mekaniker autoværksted

Peter er udlært hos Skoda og er efterfølgende også uddannet pladesmed. Peter elsker udfordringer og har privat en forkærlighed for renovering af Puch knallerter. Peter er en sand mester der kan udrette mirakler når det kommer til at rette buler og skader.

Kasper Mygind Johansen
Mekaniker autoværksted

Kasper er udlært hos Toyota og skiftede i 2014 til Nordjysk Diesel-Elektro. Kasper er meget omhyggelig og arbejder systematisk og målrettet. Kasper har et dejligt humør, han spreder liv på værkstedet og er altid klar med en hjælpende hånd i pressede situationer.

Nikolaj Hedegaard Jensen
Mekaniker autoværksted

Nikolaj blev fastansat på autoværkstedet efter endt læretid hos os. Nikolaj viste gennem hele læreforløbet flair for faget og er nu en fantastisk mekaniker. Nikolaj arbejder målrettet og løser opgaverne samtidig med han har kunderne i fokus.

Jesper Christiansen
Mekaniker autoværksted

Jesper har bred erfaring fra mange mærker. Han er meget omhyggelig og arbejder altid systematisk samt målrettet. Jesper har et dejligt humør, han spreder liv på værkstedet og er altid klar med en hjælpende hånd i pressede situationer.

Jonas Andersen
Mekaniker autoværksted

Jonas er med på noderne når det gælder mekanik. Han er en stille og rolig fyr, der klarer de opgaver han bliver udfordret med. Jonas er meget omhyggelig og i sin fritid bruges tiden på musik.

Per Lang
Systemtekniker

Per har haft sin opvækst ved Opel og har været hos Nordjysk Diesel-Elektro i mange år. Her har han fuldført systemtekniker uddannelsen hos Bosch og er en sand ekvilibrist inden for fejlfinding. Per klarer alle bilmærker, men har et særdeles godt kendskab til Opel, Mercedes, Audi og VW.

Kasper Sørensen
Tekniker

Kasper, eller i daglig tale Volvo-Kasper, kom efter mange år som tekniker hos Volvo til Nordjysk Diesel-Elektro, hvor han naturligvis er fantastisk skarp når en Volvo driller. Kasper er i sit naturlige element når han sammen med den originale Volvo tester er i gang med at løse en udfordring på den fornemme svensker.

Kasper Mouritsen
Tekniker

Kasper er en særdeles dygtig tekniker med et usædvanligt flair for at løse problemerne på bilerne han møder. Ud over dagligt at stille diagnose og fejlfinde er han blevet uddannet til dyse- og gløderørsoptrækker, hvor han har vist sig som en sand troldmand og rykker nu rundt i hele Jylland og hjælper andre værksteder med netop dette.

Michael Christensen
Tekniker

Michael blev fastansat på testcenteret efter sin læretid hos os var overstået, det lå lige til højrebenet. Michael er en ihærdig og dygtig ung mand med et godt engagement og har altid et smil på læben.

Rasmus Juul Petersen
Tekniker

Rasmus er efter endt læretid fortsat på vores testcenter som tekniker. Rasmus har et utroligt flair for faget og elsker en god udfordring. Rasmus er meget målrettet og tager med flid imod de mange opgaver dagligdagen byder på.

Thomas Ørts Tjell
Tekniker

Thomas kommer fra en baggrund hos Volvo, hvor han er udlært. Han har efterfølgende færdiggjort Volvos egen teknikeruddannelse og han er en yderst kompetent og omhyggelig fyr med et dejligt humør.

Tonny Vedel Hansen
Tekniker

Tonny er uddannet tekniker ved VW / Audi, og han har taget kurser i Seat og Skoda. Så Tonny er vores specialist inden for disse bilmærker, og han er meget omhyggelig og grundig med sit arbejde.

Caspar Olsen
Tekniker

Caspar er efter endt læretid stadig at finde hos os. Det var helt naturligt at fortsætte samarbejdet med en dygtig tekniker som kender huset og arbejdsgangene. Caspar er altid i godt humør og tager imod de mange udfordringer dagligdagen byder på.

Ib Mortensen
Dieseltekniker

Ib, eller i daglig tale Doktor Ib, er dieseltekniker med speciale i pumper. Ib har mange års erfaring og har bl.a. gennemført den krævende dieseltekniker uddannelse ved Bosch. Ib ses oftest ved dieselbænken med en pumpe kørende til test.

Nikolaj Larsen
Dieseltekniker

Nikolaj er specialist i renovering og test af dyser. Han har deltaget i mange dieselseminarer og har et særligt talent for renovering af Bosch og Delphi dyser. Nikolaj mestrer dieselbænkene og producerer mange ombytningsdyser til vores velassorterede lager.

Jan Faber
Dieseltekniker

Jan er meget omhyggelig og går op i detaljerne. Jan tester og renoverer rigtig mange dyser for de mange værksteder rundt om i landet og til vores eget store ombytningslager. Jan ses ofte med høreværn med god musik i ørerne - så glider arbejdet bare nemmere!

Finn Rebsdorf
Elektromekaniker

Finn startede i branchen med varevognsopbygning, men fik hurtigt smag for elektromekanikken. Finn er en sand mester i oliefyr og har med tiden monteret flere varmere end de fleste har spist ærter. Når elektronikken driller er Finn manden der finder løsningen.

Morten Smed
Elektromekaniker

Morten er udlært hos Ford og har efterfølgende uddannet sig med speciale i Honda inden han skiftede til Nordjysk Diesel-Elektro. Morten er meget dedikeret og løser sine opgaver med omhu. Morten har et smittende humør og har altid en frisk bemærkning i ærmet.

Rasmus Lynge Jensen
Lærling testcenter

Rasmus elsker mekanik, han har altid vidst, at han ville rode med biler. Han har en stor kærlighed til engelske biler og er selv en lykkelig ejer af en Rover Mini. Rasmus er meget lærenem og suger altid viden til sig.

Joakim Hedegaard Jensen
Mekanikerlærling

Joakim er vores nye lærling. Han brænder for mekanikerfaget, og har det sikkert i blodet, da flere af hans familiemedlemmer er indenfor branchen. Han møder frisk og veloplagt til dagens opgaver, hvor han suger ny viden til sig.

Lars Hurup Andersen
Chauffør

Lars er alt mulig manden hos Nordjysk Diesel-Elektro og kører vareture, varetager pedel rollen samt står for den lettere rengøring mm. Lars er ikke til at undvære i den daglige tummerum og han klarer altid opgaverne med et smil.

Torben Hansen
Direktør

Torben er kaptajnen for hele flokken hos Nordjysk Diesel-Elektro og Ketner. Torben er en yderst positiv karakter og er meget ide-rig, hvilket betyder at vi ikke altid gør tingene helt traditionelt og er samtidig en meget motiverende foregangsmand.

Telefon: 96317575
Henrik Thomsen
Økonomichef

Henrik har ansvaret for den finansielle styring hos Nordjysk Diesel-Elektro og Ketner. Henrik er en rolig og tålmodig fyr. Fordybelse i statistikker, analyser og tal i almindelighed er det sukker-kick Henrik skal bruge for at dagen stemmer.

Telefon: 96317581
Christina Christensen
Kontorassistent

Christina er med på holdet, der samler de administrative tråde i organisationen. Hun håndterer bl.a. leverandørfakturaer og jonglerer dagligt med mange opgaver. Christina er altid smilende, har god ordenssans og er altid klar med en hjælpende hånd.

Telefon: 96317574
Martin Nielsen
Kontorassistent

Martin indgår i bogholderi teamet og har bl.a. stort samarbejde med reservedelslageret omkring logistik samt generel styring og vedligehold af kartoteker. Martin er en rolig gemyt, der fordyber sig i lister og arbejder systematisk og målrettet.

Telefon: 96317587
Birgitte Lænner
Kontorassistent

Birgitte er en del af bogholderiteamet og håndterer leverandørfakturaer og andre daglige opgaver. Herudover styrer hun vores Facebookside og øvrige former for markedsføring. Hun har et positivt, smittende humør og er altid klar med en hjælpende hånd.

Telefon: Telefon: 96317584