VW autoværksted i Aalborg

din VW er altid i trygge hænder hos Nordjysk Diesel-Elektro A/S

Vi er et af Danmarks førende VW autoværksteder, vi har flere mekanikere og teknikere som har deres personlige forkærlighed for VW og kender derfor bilerne til fingerspidserne.

Mange af vores teknikere er efteruddannet systemteknikere ved Bosch Danmark, en meget krævende og anerkendt uddannelse i branchen. Der er en rigtig stor andel reservedele i en VW, der er udviklet og fabrikeret af Bosch, hvilket gør vores viden omkring en VW meget stor.

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Hos Nordjysk Diesel-Elektro A/S har vi en original VW tester og er dermed online med fabrikken. Vi har adgang til det nyeste software og kan opdatere din VW. Sagt med andre ord – din VW er i trygge hænder på vores autoværksted!

Nordjysk Diesel-Elektro A/S er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din VW.

Fordi din VW fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din VW og tilbyder vi dig bla.

  • Serviceeftersyn

  • Klargøring til bilsyn

  • Rudeskift

  • Dækskift

  • Aircondition

  • Olieskift

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

 

 

Timepris på service 697,-

Foregangsmænd i branchen

Vi er ofte foregangsmænd i branchen og har senest igangsat en servicevogn som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastsiddende dyser og gløderør op.

Et problem der har været kendt længe og som ofte har betydet en dyr reparation med nyt topstykke. Det er bl.a. kompetencer som det der gør os stærke på VW.

 

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 98120911