Nordjysk Diesel-Elektro A/S - vi er specialister i Toyota

Velkommen til et af Danmarks førende Toyota specialværksteder.

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Vi har mekanikere og en teknikere med en opvækst hos Toyota og har derfor enormt kendskab til Toyota. Sagt med andre ord – din Toyota er i trygge hænder hos os!

Mange af vores teknikere er efteruddannet systemteknikere ved Bosch Danmark, en meget krævende og anerkendt uddannelse i branchen. Der er en betydelig stor andel reservedele i en Toyota, der er udviklet og fabrikeret af Bosch, hvilket gør vores viden omkring netop en Toyota meget stor. Vi har et væld af testere der i samarbejde med vores teknikere kan fejlfinde, stille en diagnose og reparere et givent problem på din Toyota.

Vi udfører alt på din Toyota som eksempelvis serviceeftersyn, bilsyn, rudeskift, dækskift, aircondition, en kontrollampe der lyser eller kører bilen ikke optimalt, så kontakt os - husk det er os uden ventetid!

Uanset hvad din Toyota skal have lavet kan det være en fordel at kontakte os, vi har mange specialer i huset og håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet.

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Toyota.

Nedenfor kan du se flere af vores specialer.

Fordi din Toyota fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Toyota og tilbyder vi dig bla.

  • Serviceeftersyn

  • Klargøring til bilsyn

  • Rudeskift

  • Dækskift

  • Aircondition

  • Olieskift

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

 

 

Timepris på service 697,-

Foregangsmænd i branchen

Vi er ofte foregangsmænd i branchen og har senest igangsat en servicevogn som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastsiddende dyser og gløderør op.

Et problem der har været kendt længe og som ofte har betydet en dyr reparation med nyt topstykke. Det er bl.a. kompetencer som det der gør os stærke på Toyota.

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 98120911