Suzuki autoværksted i Aalborg

Velkommen til et af Danmarks førende Suzuki autoværksteder.

Mange af vores teknikere er efteruddannet systemteknikere ved Bosch Danmark, en meget krævende og anerkendt uddannelse i branchen. Der er mange reservedele i en Suzuki, der er udviklet og fabrikeret af Bosch, hvilket også gør vores viden omkring netop en Suzuki meget stor. Vi har de rigtige testere, som i samarbejde med vores teknikere kan fejlfinde, stille en diagnose og reparere et givent problem på din Suzuki. 

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Sagt med andre ord – din Suzuki er i trygge hænder hos os! 

Vi udfører alt på din Suzuki som eksempelvis serviceeftersyn, bilsyn, rudeskift, dækskift, aircondition, en kontrollampe der lyser eller hvis bilen ikke kører optimalt, så kontakt os - husk det er os uden ventetid! 

Uanset hvad din Suzuki skal have lavet kan det være en fordel at kontakte os, vi har mange specialer i huset og håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet. Sidst men ikke mindst er vores reparationspriser langt under prisen på det autoriserede værksted. 

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Suzuki. 

Specialer:

Fordi din Suzuki fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Suzuki og tilbyder vi dig bla.

  • Serviceeftersyn

  • Klargøring til bilsyn

  • Rudeskift

  • Dækskift

  • Aircondition

  • Olieskift

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

 

 

Timepris på service 697,-

Foregangsmænd i branchen

Vi er ofte foregangsmænd i branchen og har senest igangsat en servicevogn som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastsiddende dyser og gløderør op.

Et problem der har været kendt længe og som ofte har betydet en dyr reparation med nyt topstykke. Det er bl.a. kompetencer som det der gør os stærke på Suzuki. Ydermere har vi eget værksted, som kan rense partikelfilteret på din Suzuki.

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 98120911