Smart autoværksted i Aalborg

Vi er et af Jyllands førende Smart værksteder

vi har flere mekanikere og teknikere som har haft deres opvækst hos Mercedes/Smart og kender derfor bilerne til fingerspidserne.

Mange af vores teknikere er efteruddannet systemteknikere ved Bosch Danmark, en meget krævende og anerkendt uddannelse i branchen. Der er en rigtig stor andel reservedele i en Smart, der er udviklet og fabrikeret af Bosch, hvilket gør vores viden omkring en Smart meget stor.

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Hos os har vi en Smart tester og er dermed helt opdateret med en Smart bil. Sagt med andre ord – din Smart er i trygge hænder hos os!

Har du spørgsmål vedrørende din Smart så kontakt os, vi hjælper gerne telefonisk. Vi udfører alt på vores autoværksted som eksempelvis serviceeftersyn, bilsyn, rudeskift, dækskift, aircondition, en kontrollampe der lyser eller kører bilen ikke optimalt, så kontakt os - husk det er os uden ventetid!

Uanset hvad din Smart skal have lavet kan det være en fordel at kontakte os, vi har mange specialer i huset og håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet.

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Smart.

Nedenfor kan du se flere af vores specialer.

Fordi din Smart fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Smart og tilbyder vi dig bla.

  • Serviceeftersyn

  • Klargøring til bilsyn

  • Rudeskift

  • Dækskift

  • Aircondition

  • Olieskift

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

 

 

Timepris på service 697,-

Foregangsmænd i branchen

Vi er ofte foregangsmænd i branchen og har senest igangsat en servicevogn som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastsiddende dyser og gløderør op.

Et problem der har været kendt længe og som ofte har betydet en dyr reparation med nyt topstykke. Det er bl.a. kompetencer som det der gør os stærke på Smart.

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 98120911