Skoda autoværksted i Aalborg

din Skoda er altid i trygge hænder hos Nordjysk Diesel-Elektro A/S

Vi er et af Danmarks førende Skoda autoværksteder og på vores værksted råder vi over det bedste udstyr, som er designet til en Skoda. Med vores tester kan vi være online med fabrikken, hvilket bl.a. betyder at vi har adgang til det nyeste software og kan opdatere bilens systemer. Vi vil altid være godt forberedt, når du besøger vores autoværksted og du vil bl.a. opleve at reservedelene ligger klar.

Din Skoda er en bil med meget teknologi og en meget stor del af elektronikken er udviklet af Bosch, hvor vores teknikere bliver uddannet. Systemteknikeruddannelsen ved Bosch er krævende og er meget anerkendt i autobranchen. Bosch er verdens største underleverandør til bilindustrien, og derfor råder vi over et meget stort program at originale reservedele, som vi kan købe direkte fra fabrikken, hvilket mange andre ikke har mulighed for - det kommer vores kunder til gavn!

Har du et spørgsmål til din Skoda så er du velkommen til at give os et kald, vi hjælper meget gerne med rådgivning så du kan få den bedste oplevelse med din Skoda. Vi laver alle reparationer på din Skoda eksempelvis serviceeftersyn, rudeskift, dækskifte, aircondition, skade arbejde, eller en motor som ikke kører rigtigt.

Fordi din Skoda fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Skoda og tilbyder vi dig bla.

  • Serviceeftersyn

  • Klargøring til bilsyn

  • Rudeskift

  • Dækskift

  • Aircondition

  • Olieskift

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

 

Timepris på service 697,-

Forhandlere af Eberspächer og Webasto bilvarmere

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Skoda.

 

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 98120911