Seat autoværksted i Aalborg

Velkommen til Nordjysk Diesel-Elektro A/S et af de førende Seat autoværksteder.

På vores værksted råder vi over det bedste udstyr, som er designet til en Seat. Med vores tester kan vi være online med fabrikken og har derfor adgang til det nyeste software og kan opdatere bilens systemer. Vi vil altid være godt forberedte, når du besøger vores autoværksted og du vil bl.a. opleve at reservedelene ligger klar.

Din Seat er en meget avanceret bil med meget teknologi og en meget stor del af elektronikken er udviklet af Bosch, hvor vores teknikere bliver uddannet. Systemteknikeruddannelsen ved Bosch er krævende og er meget anerkendt i autobranchen. Bosch er verdens største underleverandør til bilindustrien, og derfor råder vi over et meget stort program at originale reservedele som vi kan købe direkte fra fabrikken, hvilket mange andre ikke har mulighed for og det kommer vores kunder til gavn!

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Seat.

Har du et spørgsmål til din Seat så giv os et kald, vi rådgiver meget gerne så du får den bedste oplevelse med din Seat. Vi udfører alle reparationer på din Seat som eksempelvis serviceeftersyn, rudeskift, dækskifte, aircondition, skade arbejde, eller en motor som ikke kører rigtigt.

Fordi din Seat fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Seat og tilbyder vi dig bla.

  • Serviceeftersyn

  • Klargøring til bilsyn

  • Rudeskift

  • Dækskift

  • Aircondition

  • Olieskift

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

 

 

Timepris på service 697,-

Foregangsmænd i branchen

Vi er ofte foregangsmænd i branchen og har senest igangsat en servicevogn som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastsiddende dyser og gløderør op.

Et problem der har været kendt længe og som ofte har betydet en dyr reparation med nyt topstykke.

Det er bl.a. kompetencer som det der gør os stærke på Seat.

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 98120911