Porsche autoværksted i Aalborg

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Vi har mekanikere og en teknikere som elsker at lave en Porsche og har vi har et enormt kendskab til Porsche på vores autoværksted. Sagt med andre ord – din Porsche er i trygge hænder hos os!

Mange af vores teknikere er efteruddannet systemteknikere ved Bosch Danmark, en meget krævende og anerkendt uddannelse i branchen. Der er en rigtig stor andel reservedele i en Porsche, der er udviklet og fabrikeret af Bosch, hvilket gør vores autoværksteds viden omkring en Porsche meget stor. Vi har et væld af testere der i samarbejde med vores Porsche tekniker kan fejlfinde, stille en diagnose og reparere et givent problem på din Porsche.

Vi udfører alle reparationer på vores autoværksted som eksempelvis serviceeftersyn, bilsyn, rudeskift, dækskift, aircondition, en kontrollampe der lyser eller kører bilen ikke optimalt, så kontakt os - husk det er os uden ventetid!

Uanset hvad din Porsche skal have lavet kan det være en fordel at kontakte os, vi har mange specialer i huset og håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet.

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din bil.

Fordi din Porsche fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Porsche og tilbyder vi dig bla.

  • Serviceeftersyn

  • Klargøring til bilsyn

  • Rudeskift

  • Dækskift

  • Aircondition

  • Olieskift

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

 

 

Timepris på service 697,-
Har du spørgsmål så ring tlf. 98120911