Opel autoværksted i Aalborg

Nordjysk Diesel-Elektro A/S - Vi udfører alt på din Opel.

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Vi har mekanikere og en teknikere som har haft deres opvækst hos Opel og har derfor enormt kendskab til Opel. Sagt med andre ord – din Opel er i trygge hænder hos os!

Mange af vores teknikere er efteruddannet systemteknikere ved Bosch Danmark, en meget krævende og anerkendt uddannelse i branchen. Der er en rigtig stor andel reservedele i en Opel, der er udviklet og fabrikeret af Bosch, hvilket gør vores viden omkring en Opel meget stor. Vi har et væld af testere der i samarbejde med vores Opel tekniker kan fejlfinde, stille en diagnose og reparere et givent problem på din Opel.

Vi udfører alt på din Opel som eksempelvis serviceeftersyn, bilsyn, rudeskift, dækskift, aircondition, en kontrollampe der lyser eller kører bilen ikke optimalt, så kontakt os - husk det er os uden ventetid!

Uanset hvad din Opel skal have lavet kan det være en fordel at kontakte os, vi har mange specialer i huset og håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet.

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Opel.

Fordi din Opel fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Opel og tilbyder vi dig bla.

  • Serviceeftersyn

  • Klargøring til bilsyn

  • Rudeskift

  • Dækskift

  • Aircondition

  • Olieskift

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

 

 

Timepris på service 697,-

 

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 98120911