Nissan autoværksted i Aalborg

Vi elsker Nissan biler og ved alt om en Nissan på vores autoværksted.

Vi har de rigtige testere til rådighed og har flere mekanikere som har lavet Nissan i mange år. Vi har også flere teknikere, som er uddannet i at måle og reparere en Nissan. Vi har teknikere, der er efteruddannet som systemteknikere gennem Bosch og er nogle af de bedste til at lave en Nissan. Din Nissan er helt sikkert i trygge hænder på vores autoværksted!  

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, som er verdens største underleverandør til bilindustrien. Vi råder derfor over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Der findes ikke en opgave på en Nissan, som vi ikke kan løse! 

Vi udfører alt på din Nissan som eksempelvis serviceeftersyn, olieskift, dækskift, rudeskift, bilsyn, aircondition, en kontrollampe der lyser eller problemer med elektronikken/motoren. Kontakt os - husk det er os uden ventetid! 

Det kan som nævnt være en fordel at kontakte os uanset hvad din Nissan skal have lavet, vi har mange specialer i huset og håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet. 

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Nissan. 

Her kan du læse mere om nogle af vores specialer:

Fordi din Nissan fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Nissan og tilbyder vi dig bla.

  • Serviceeftersyn

  • Klargøring til bilsyn

  • Rudeskift

  • Dækskift

  • Aircondition

  • Olieskift

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

 

 

Timepris på service 697,-

Foregangsmænd i branchen

Vi er ofte foregangsmænd i branchen og har senest igangsat en servicevogn som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastsiddende dyser og gløderør op.

Et problem der har været kendt længe og som ofte har betydet en dyr reparation med nyt topstykke. Det er bl.a. kompetencer som det der gør os stærke på Nissan.

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 98120911