Mercedes autoværksted i Aalborg

din MERCEDES er altid i trygge hænder hos Nordjysk Diesel-Elektro A/S

Vi er et af Jyllands førende MERCEDES værksteder og flere af vores mekanikere og teknikere har haft deres opvækst ved MERCEDES og kender derfor bilerne til fingerspidserne. Mange af vores teknikere er efteruddannet systemteknikere ved Bosch Danmark, en meget krævende og anerkendt uddannelse i branchen. Der er rigtig mange dele i en MERCEDES, der er udviklet af Bosch, og dermed er vores viden omkring en MERCEDES meget stor.

Nordjysk Diesel-Elektro A/S er forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere og vores elektromekanikerne er specialister i montering og reparation af netop denne typer varmere. Derfor kan vi også skræddersy den optimale løsning til din MERCEDES. Se prisliste for montering af komfortvarmere til MERCEDES her. 

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Hos Nordjysk Diesel-Elektro A/S har vi en original MERCEDES tester og er dermed online med fabrikken. Vi har adgang til det nyeste software og kan opdatere din MERCEDES.

Fordi din MERCEDES fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din MERCEDES og tilbyder vi dig bla.

  • Serviceeftersyn

  • Klargøring til bilsyn

  • Rudeskift

  • Dækskift

  • Aircondition

  • Olieskift

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

 

 

Timepris på service 697,-

Foregangsmænd i branchen

Vi er ofte foregangsmænd i branchen og har senest igangsat en servicevogn som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastsiddende dyser og gløderør op.

Et problem der har været kendt længe og som ofte har betydet en dyr reparation med nyt topstykke. Det er bl.a. kompetencer som det der gør os stærke på MERCEDES.

Har du spørgsmål så ring tlf. 98120911