LAND ROVER AUTOVÆRKSTED I Aalborg

Nordjysk Diesel-Elektro A/S et af Danmarks førende Land Rover autoværksteder.

Mange af vores teknikere er efteruddannet systemteknikere ved Bosch Danmark, en meget krævende og anerkendt uddannelse i branchen. Der er mange reservedele i en Land Rover, der er udviklet og fabrikeret af Bosch, hvilket også gør vores viden omkring netop en Land Rover meget stor. Vi har en Land Rover tester der i samarbejde med vores teknikere kan fejlfinde, stille en diagnose og reparere et givent problem på din Land Rover.

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Sagt med andre ord – din Land Rover er i trygge hænder hos os!

Vi udfører alt på din Land Rover som eksempelvis serviceeftersyn, bilsyn, rudeskift, dækskift, aircondition, en kontrollampe der lyser eller hvis bilen ikke kører optimalt, så kontakt os - husk det er os uden ventetid!

Uanset hvad din Land Rover skal have lavet kan det være en fordel at kontakte os, vi har mange specialer i huset og håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet. Sidst men ikke mindst er vores reparationspriser langt under prisen på det autoriserede værksted.

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Land Rover.

Nordjysk Diesel-Elektro A/S specialer:

Fordi din Land Rover fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Land Rover og tilbyder vi dig bla.

  • Serviceeftersyn

  • Klargøring til bilsyn

  • Rudeskift

  • Dækskift

  • Aircondition

  • Olieskift

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

 

Timepris på service 697,-

Nordjysk Diesel-Elektro A/S Foregangsmænd i branchen

Vi har senest igangsat en servicevogn som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastsiddende dyser og gløderør op.

Et problem der har været kendt længe og som ofte har betydet en dyr reparation med nyt topstykke. Det er bl.a. kompetencer som det der gør os stærke på Land Rover.

Ydermere er vi det eneste værksted der kan teste dyser på en Land Rover. 

 

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 98120911