Kia autoværksted i Aalborg

Vi elsker Kia biler og ved alt om en Kia på vores autoværksted.

Vi har de rigtige testere til rådighed og har flere mekanikere som har lavet Kia i mange år. Vi har også flere teknikere som er uddannet i at måle og reparere en Kia på vores autoværksted. De teknikere vi har, som er efteruddannet som systemteknikere gennem Bosch er nogle af de bedste til at lave en Kia. Din Kia er helt sikkert i trygge hænder på vores autoværksted! 

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, som er verdens største underleverandør til bilindustrien. Vi råder derfor over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Der findes ikke en opgave på en Kia, som vi ikke kan løse! 

Vi udfører alt på din Kia som eksempelvis serviceeftersyn, olieskift, dækskift, rudeskift, bilsyn, aircondition, en kontrollampe der lyser eller problemer med elektronikken/motoren. Kontakt os - husk det er os uden ventetid! 

Det kan som nævnt være en fordel at kontakte os uanset hvad din Kia skal have lavet, vi har mange specialer i huset og håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet. 

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Kia. 

Her kan du læse mere om nogle af vores specialer:

Fordi din Kia fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Kia og tilbyder vi dig bla.

  • Serviceeftersyn

  • Klargøring til bilsyn

  • Rudeskift

  • Dækskift

  • Aircondition

  • Olieskift

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

 

 

Timepris på service 697,-
Har du spørgsmål så ring tlf. 98120911