Ford autoværksted i Aalborg

Hos Nordjysk Diesel-Elektro A/S råder vi over det nyeste software og kan opdatere din Ford.

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Vi har flere mekanikere og teknikere med en opvækst hos Ford og har derfor enormt kendskab til Ford.

Sagt med andre ord – din Ford er i trygge hænder hos os!

Kører du i en Ford er vi det helt rigtige valg af værksted. Hos Nordjysk Diesel-Elektro A/S har vi en original Ford tester og er dermed online med fabrikken. Vores teknikere kan dermed lynhurtigt fejlfinde, stille en diagnose og reparere et givent problem på din Ford.

Mange af vores teknikere er efteruddannet systemteknikere ved Bosch Danmark, en meget krævende og anerkendt uddannelse i branchen. Der er en betydelig stor andel reservedele i en Ford, der er udviklet og fabrikeret af Bosch, hvilket gør vores viden omkring netop en Ford meget stor.

Vi udfører alt på din Ford som eksempelvis serviceeftersyn, bilsyn, rudeskift, dækskift, aircondition, en kontrollampe der lyser eller kører bilen ikke optimalt, så kontakt os - husk det er os uden ventetid!

Uanset hvad din Ford skal have lavet kan det være en fordel at kontakte os, vi har mange specialer i huset og håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet.

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Ford.

Nedenfor kan du se flere af vores specialer.

Fordi din Ford fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Ford og tilbyder vi dig bla.

  • Serviceeftersyn

  • Klargøring til bilsyn

  • Rudeskift

  • Dækskift

  • Aircondition

  • Olieskift

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

 

 

Timepris på service 697,-

Nordjysk Diesel-Elektro A/S Foregangsmænd i branchen

Vi er ofte foregangsmænd i branchen og har senest igangsat en servicevogn som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastsiddende dyser og gløderør op.

Et problem der har været kendt længe og som ofte har betydet en dyr reparation med nyt topstykke.

Det er bl.a. kompetencer som det der gør os stærke på Ford.

 

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 98120911