Fiat autoværksted i Aalborg

Nordjysk Diesel-Elektro A/S - Vi elsker italienske biler og ved alt om en Fiat.

Vi har de rigtige testere til rådighed og har flere mekanikere, som har haft deres opvækst ved Fiat. Vi har også flere teknikere som er uddannet ved Fiat og sammen med de mange teknikere vi har, der er efteruddannet som systemteknikere gennem Bosch har vi et stærkt team. Det er helt sikkert at din Fiat er i trygge hænder hos os!

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, som er verdens største underleverandør til bilindustrien. Vi råder derfor over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Der findes ikke en opgave vores autoværksted ikke kan klare på en Fiat.

Vi udfører alt på din Fiat som eksempelvis serviceeftersyn, olieskift, dækskift, rudeskift, bilsyn, aircondition, en kontrollampe der lyser eller problemer med elektronikken/motoren. Kontakt os - husk det er os uden ventetid!

Det kan som nævnt være en fordel at kontakte os uanset hvad din Fiat skal have lavet, vi har mange specialer i huset og håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet.

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Fiat.

Her kan du læse mere om nogle af vores specialer:

Fordi din Fiat fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Fiat og tilbyder vi dig bla.

  • Serviceeftersyn

  • Klargøring til bilsyn

  • Rudeskift

  • Dækskift

  • Aircondition

  • Olieskift

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

 

 

Timepris på service 697,-

Nordjysk Diesel-Elektro A/S Foregangsmænd i branchen

Ofte er vi foregangsmænd i branchen og har senest igangsat en servicevogn som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastsiddende dyser og gløderør op.

Et problem der har været kendt længe og som ofte har betydet en dyr reparation med nyt topstykke.

Det er bl.a. kompetencer som det der gør os stærke på Fiat.

 

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 98120911