Citroën værksted i Aalborg

Nordjysk Diesel-Elektro A/S elsker franske biler og ved alt om en Citroën.

Vi har de rigtige testere til rådighed og har flere mekanikere, som har haft deres opvækst ved Citroën. Vi har også flere teknikere som er uddannet ved Citroën og sammen med de mange teknikere vi har, der er efteruddannet som systemteknikere gennem Bosch har vi et stærkt team. Det er helt sikkert at din Citroën er i trygge hænder hos os!

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, som er verdens største underleverandør til bilindustrien. Vi råder derfor over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Der findes ikke en opgave på en Citroën, som vi ikke kan løse!

Vi udfører alt på din Citroën som eksempelvis serviceeftersyn, olieskift, dækskift, rudeskift, bilsyn, aircondition, en kontrollampe der lyser eller problemer med elektronikken/motoren. Kontakt os - husk det er os uden ventetid!

Det kan som nævnt være en fordel at kontakte os uanset hvad din Citroën skal have lavet, vi har mange specialer i huset og håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet.

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Citroën.

Her kan du læse mere om nogle af vores specialer:

Fordi din Citroën fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Citroën og tilbyder vi dig bla.

  • Serviceeftersyn

  • Klargøring til bilsyn

  • Rudeskift

  • Dækskift

  • Aircondition

  • Olieskift

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

 

 

Timepris på service 697,-

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 98120911