BMW værksted i Aalborg

Hos Nordjysk Diesel-Elektro A/S har vi en original BMW tester og er dermed online med fabrikken.

Vi har adgang til det nyeste software og kan opdatere din BMW. Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Vi har mekanikere som kender en BMW til fingerspidserne og vores teknikere er uddannet systemteknikere ved Bosch, en meget krævende og anerkendt uddannelse i branchen. Sagt med andre ord – din BMW er i trygge hænder hos os! Uanset hvad din BMW skal have lavet såsom serviceeftersyn, bilsyn, rudeskift, dækskift eller en kontrollampe der lyser, så kontakt os. Husk det er os uden ventetid!

Der er rigtig mange dele i en BMW, der er udviklet af Bosch, og dermed er vores viden omkring en BMW meget stor. Vi er også forhandlere af Webasto bilvarmere som er originalt monteret i en BMW og vores elværksted er specialister i montering og reparation af netop disse typer varmere.

Uanset hvad din BMW skal have lavet kan det være en fordel at kontakte os, vi har mange specialer i huset og håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet.

Nedenfor kan du læse meget mere om vores specialer.

Fordi din BMW fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din BMW og tilbyder vi dig bla.

  • Serviceeftersyn

  • Klargøring til bilsyn

  • Rudeskift

  • Dækskift

  • Aircondition

  • Olieskift

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

 

 

Timepris på service 697,-

Nordjysk Diesel-Elektro A/S Foregangsmænd i branchen

Vi er ofte foregangsmænd i branchen og har senest igangsat en servicevogn som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastsiddende dyser og gløderør op.

Et problem der har været kendt længe og som ofte har betydet en dyr reparation med nyt topstykke.

Det er bl.a. kompetencer som det der gør os stærke på BMW.

 

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 98120911