Audi autoværksted i Aalborg

din AUDI er altid i trygge hænder hos Nordjysk Diesel-Elektro A/S

Vores mekanikere kender en AUDI ud og ind og flere af vores teknikere er uddannet systemteknikere ved Bosch Danmark, en meget krævende og anerkendt uddannelse i branchen.
Der er rigtig mange dele i en AUDI, der er udviklet af Bosch, og dermed er vores viden omkring en AUDI meget stor.

Nordjysk Diesel-Elektro A/S er forhandlere af Webasto bilvarmere som er originalt monteret i en AUDI og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop denne typer varmere.

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Hos Nordjysk Diesel-Elektro A/S har vi en original AUDI tester og er dermed online med fabrikken. Vi har adgang til det nyeste software og kan opdatere din AUDI.

Fordi din Audi fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Audi og tilbyder vi dig bla.

  • Serviceeftersyn

  • Klargøring til bilsyn

  • Rudeskift

  • Dækskift

  • Aircondition

  • Olieskift

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

 

Timepris på service 697,-

Foregangsmænd i branchen

Vi er ofte foregangsmænd i branchen og har senest igangsat en servicevogn som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastsiddende dyser og gløderør op.

Et problem der har været kendt længe og som ofte har betydet en dyr reparation med nyt topstykke. Det er bl.a. kompetencer som det der gør os stærke på AUDI.

 

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 98120911