Dit professionelle autoværksted i Aalborg

Nordjysk Diesel-Elektro A/S et moderne værksted med medarbejdere som trives.

Vi har omgivelserne og et set-up der gør at du og din bil kan være sikre på at få den optimale service.  

Vores mekanikere kan lave alle slags biler og reparationer, vi har alt i specialværktøj og testudstyr, herunder rigtig mange originale testere, hvilket ruster os godt til enhver tænkelig udfordring.

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Sagt med andre ord – din bil er i trygge hænder på vores autoværksted.

Har du spørgsmål vedrørende din bil så kontakt os, vi hjælper gerne telefonisk. Vi udfører alt på din bil som eksempelvis serviceeftersyn, bilsyn, rudeskift, dækskift, aircondition, en kontrollampe der lyser eller kører bilen ikke optimalt, så kontakt os - husk det er os uden ventetid!

Uanset hvad din bil skal have lavet kan det være en fordel at kontakte os, vi har mange specialer i huset og håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet.

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din bil.

Her kan du læse mere om vores mange kompetencer og specialer:

Fordi din bil fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din bil og tilbyder vi dig bla.

  • Serviceeftersyn

  • Klargøring til bilsyn

  • Rudeskift

  • Dækskift

  • Aircondition

  • Olieskift

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

 

 

Timepris på service 697,-
 
Har du spørgsmål så ring tlf. 98120911