Bilsyn Plus

Vi tilbyder i samarbejde med Bilsyn Plus et nyt synskoncept i Aalborg. Vi gør processen omkring bilsyn nemt for dig som kunde.

For dem, der glider glat igennem syn, er naboskabet mellem synshal og autoværksted måske ikke den store nyhed. Men i det øjeblik, hvor bilen bliver kasseret til syn, kan det være en omstændelig affære at få den på værksted ofte et helt andet sted - for derefter at vende tilbage til et omsyn. Det ønsker vi at lave om på!

Bilsyn Plus lejer sig ind hos os, men syner din bil uvildigt og uafhængigt af naboskabet. Skulle din bil blive kasseret, kan du uden tidsbestilling komme ind til os og få et uforpligtende tilbud på, hvad det koster af få bilen gjort klar til et nyt syn, og vi stiller samtidig en lånebil til rådighed, så du hurtigt og nemt kan komme videre med din dag.

Pris for booking af et almindeligt bilsyn er kr. 349,- inklusiv moms. Vi tilbyder også DRIVE-IN uden tidsbestilling, hvilket er nemt og hurtigt og gælder i hele åbningstiden til kr. 349,- inklusiv moms. Et omsyn koster kr. 275,- inklusiv moms. Åbningstid er mandag - torsdag 7.30 - 16.00, Fredag 7.30 - 13.30

Derfor skal du vælge os!

  • Ingen ventetid
  • Høj kvalitet og service
  • Lånebil til rådighed
  • Veluddannet personale
  • Fremtidssikret løsning

BESTIL BILSYN

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 98120911